Het behandeltraject.

Het behandeltraject heeft tot doel een verbeterde gezondheid, toename van energie en verhoogde stressbestendigheid te bereiken.

Eerste consult
Vooraf aan het eerste consult krijgt u een anamneseformulier toegestuurd. Dit formulier is het uitgangspunt voor het eerste consult.
Het eerste consult duurt 1 uur. Samen met u gaan we op zoek naar de oorzaken van uw gezondheidsklachten (en kijken we dus niet alleen de symptomen!). Uiteraard is het van belang te weten wat u eventueel al gebruikt aan medicijnen of supplementen. Ook uitkomsten van eventueel bloedonderzoek zijn van belang om mee te nemen naar het consult.
U krijgt ten slotte een behandelplan voorgesteld.

Vervolgconsult
Het vervolgconsult wordt over het algemeen 3 tot 4 weken na het eerste consult gepland. Met u wordt de voortgang van de behandeling geevalueerd en eventuele laboratoriumonderzoeken besproken. Het behandelplan wordt aan de hand hiervan ongewijzigd voortgezet of aangepast.

Consulten en kosten.

Het eerste consult duurt meestal een uur. Vervolgconsulten vinden over het algemeen om de 4 weken plaats en duren ongeveer een half uur. Het aantal consulten is afhankelijk van de gezondheidsklachten.

Tarief consulten
Het tarief voor consulten, vervolgconsulten en telefonische of e-mailconsulten bedraagt € 55,- per heel uur. De kosten van eventuele voedingssupplementen en laboratorische testen zijn niet inbegrepen.

Afvallen inclusief voedingsplan: € 195,- dit bestaat uit

  • een intake consult van 1 uur
  • 4 keer een consult van 30 minuten
  • een voedingsanalyse en een persoonlijk voedingsplan

Vrij van Maagklachten : € 195,- dit bestaat uit

  • een intake consult van 1 uur
  • 4 keer een consult van 30 minuten
  • een voedingsanalyse en een persoonlijk voedingsplan

Aanwezigheid / Verhindering
Consulten dienen op de afgesproken tijd te worden gevolgd. Bij annuleringen binnen 48 uur worden de kosten voor 100% in rekening gebracht.